Faste aktiviteter

I løbet af året har vi nogle faste aktiviteter.

Musik

I vinterhalvåret har vi en gang om måneden musik, med en musikpædagog fra musikskolen

Dette foregår enten i børnehaven eller i skolens musiklokale. Derudover laver vi selv jævligt musik- og rytmikprogrammer med en mindre gruppe børn.

Maddage

Vi laver varm mad sammen med børnene ca. en gang om måneden. I sommerhalvåret foregår dette ofte omkring bålet. Maddagene erstattes sommetider af "smør selv dage". Dette foregår på den måde, at forældre medbringer for eksempel pålæg, agurk, tomater eller æg, alt efter hvad vi i samråd med børnene er blevet enige om. Børnehaven står for brød og smør. Det hele sættes på et bord og børnene smører så selv deres mad.

Forældrekaffe

En gang om måneden inviterer vi dig til at få en kop kaffe eller lignende i forbindelse med at du henter dit barn. Du er dog altid velkommen til at komme og være i børnehaven sammen med dit barn.

Temaer

Vi kører i 2-3 måneders perioder forskellige temaer.