Målsætning

Børnehavens overordnede målsætning Via dialog og i samarbejde med forældrene/bestyrelsen vil vi skabe et trygt og udviklende miljø for det enkelte barn. Vi vil fremme og stimulere børnenes udvikling, så de bliver i stand til at tage vare på sig selv og andre. Således at de kan få indflydelse på deres egen tilværelse.

I dagligdagen vægter vi børns leg og venskaber, tryghed, nærvær, omsorg og naturen.

Vi har øje for, at det er gennem oplevelser, i dialog og i relationer, at alt udvikling sker, og at det er kvaliteten af de enkelte relationer, der er den væsentlige faktor, uanset hvilken aktivitet, man vælger at beskæftige sig med.

Legen er vigtig for barnet, da det også er derigennem, at der kan skabes nære kontakter, som kan udvikles til nære venskaber. Dette er medvirkende til, at børn ikke altid lærer at sætte sine egne behov højest, lærer at bøje af og indgå kompromisser og laver aftaler.

Legen udvikler også fantasien, sproget og er med til at bearbejde og efterligne oplevelser.
Naturen er med til at styrke stort set alle udviklingsområder og kompetencer, der er rum og plads til udfoldelse og mulighed for fordybelse.

Kaas Børnehave
Stadionvej 7